RSS

miercuri, 28 ianuarie 2009

Multiple things...

Dupa cateva incercari esuate de a-mi instala Mac OS X Leopard pe PC am gasit in cele din urma solutia,o alternativa putin mai ciudata si anume Linux Mandriva One 2009 care dupa parerea mea este foarte tare.Acest linux pe langa faptul ca are integrata interfata grafica KDE4 are o gramada de efecte 3d si elemente pe care Microsoft a reusit sa le implementeze abia incepand cu Windows Vista.Avant in vedere ca Linux este in continuare open source ramane in continuare gratis.Internetul de la RDS prin PPOE este deasemenea disponibil pe acest Linux,va puteti bucura de asemenea de filme,muzica si imagini.Jocurile nu sunt inca disponibile pe Linux,sau poate ca exista cateva care ar putea merge si pe Linux...eu personal nu am fost interesat de acest aspect.Deci dak vrei sa te eliberezi de vechiul tau Windows XP si vrei sa incerci ceva nou iti recomand sa incerci aceasta varianta de Linux. Il poti descarca gratuit de aici http://www.mandriva.com/en/product/mandriva-linux-one

PS: Dak vrei totusi sa ramai si cu vechiul tau sistem de operare nu este nici o problema,il poti pastra si pe acesta,atunci cand pornesti calculatorul vei fi intrebat ce sistem de operare sa-ti porneasca.Distractie placuta cu Linux.



...inca nu am terminat,as mai avea cate ceva de zis si as putea incepe prin a va recomanda un film pe care l-am vazut in aceasta seara si mi s-a parut superb.Este vorba despre "What a girl wants".Nu am sa incep sa va povestesc acum tot filmul...dar am sa va spun asa in mare cam despre ce este vorba.
Daphne Reynolds (AMANDA BYNES) avea tot ce-si putea dori orice fatã, sau cel putin asa pare. Aceastã spiritualã tânãrã americancã are un stil unic al ei, neconventional, aflatã în relatii foarte bune cu boema sa mamã Libby (KELLY PRESTON) si cu un viitor de promisiuni, dar în ciuda remarcabilelor sale posibilitãti, Daphne se simte incompletã.
Visurile sale ca într-o zi sã-si întâlneascã tatãl, pe care nu l-a cunoscut, omul cu care Libby a avut o aventurã romanticã acum 17 ani, dar pe care a fost nevoitã sã-l pãrãseascã datoritã familiei sale aristocratice, care o gãsise nepotrivitã.
Hotãrâtã sã lase deoparte visurile sau sã uite toate povestile privindu-l pe tatãl sãu, impulsiva Daphne ia un avion spre Londra, unde descoperã repede cã tatãl ei este un foarte cunoscut politician, lordul Henry Daswood (COLIN FIRTH) (Cinemagia) ...si mai departe va las pe voi sa descoperiti ce se intampla.

Dak inca nu v-a convins ce v-am povestit va las sa vizionati si un trailer.




Vreau sa inchei acest post prin a-l felicita pe bunul meu prieten Tudor pentru ca a reusit in cele din urma sa ia sala la examenul de sofer.Va urma pe 5 conducerea la care ii tinem cu totii pumni.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Congrats for Tud ;;)!
& good luck Dark :>.